Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین خط تولید و فرآوری سیر سیاه با برند «طلای سیاه» در کارخانه برنا کامبوچا با حضور جمعی از مسئولان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام برنا کامبوچا، مهندس رضا بهروزی، مدیرعامل کارخانه برنا، در این مراسم، اظهار کرد: با توجه به ماهیت محصولات فعلی کارخانه و تولید نوشیدنی تخمیری چای کامبوچا با برند برنا کامبوچا تصمیم به راه‌اندازی واحد تولید سیر تخمیری یا سیر سیاه گرفتیم و برای طراحی ماشین‌آلات فرآوری و بسته‌بندی سیر سیاه، سه سال زمان صرف تحقیقات و ساخت شده و اکنون با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۷۵۰ تن سیر سیاه به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروزی با اشاره به مزیت‌های سلامت‌محور این محصول ارزشمند، اظهار کرد: سیر سیاه یک محصول با قدمتی چند صدساله در آسیای شرقی و کشور کره است که از لحاظ ارزش غذایی بسیار شبیه سیر ۷ ساله ایرانی است با این تفاوت که مراحل فرآوری این محصول ارزشمند به‌جای ۷ سال طی یک پروسه ۳ ماهه توسط تجهیزات ساخته‌شده در این واحد تولید انجام می‌شود و یکی از اهداف ما برای تولید این محصول جلوگیری از خام فروشی محصول سیر و موسیر تولیدی در کشور و تبدیل آن به یک سوپرفود جهانی است و امیدواریم با توجه به کیفیت بالای سیر ایران بتوانیم حضور چشم‌گیری در بازار داشته باشیم که البته نیاز به فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی ویژه‌ای دارد.

و ما چشم‌انداز روشنی را برای این محصولات و دیگر محصولاتی که بر پایه سیر سیاه اعم از کپسول و قرص‌های خوراکی، سس سیر سیاه، شامپو، نوشیدنی‌های تخمیری شبیه ماءالشعیر و ... ترسیم کرده‌ایم و افزون بر بازار داخل، اهداف صادرات منطقه‌ای را نیز در برنامه‌ریزی‌های شرکت در دستور کارداریم.

بهروزی در توضیح روند فرآوری تولید سیر سیاه، گفت: سیر سیاه فرآورده‌ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل‌ شده تهیه می‌شود. طی این روند سیر را بین ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتیگراد نگهداری می‌کنند. پس‌ از آن سیر حالت ژله‌ای پیدا می‌کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود. این فرآورده خاصیت انرژی‌زایی دارد و معمولاً از آن به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده در غذاها استفاده می‌شود. این فرآورده برای اولین بار توسط کره‌ای‌ها برای مصارف دارویی تولید گردید. روند تولید توسط ماشین‌آلات کاملاً اتوماتیک صورت می‌گیرید و از هیچ‌گونه مواد افزودنی برای ایجاد واکنش مورد نیاز درروند تخمیر سیر سیاه استفاده نمی‌شود و تمام ۱۶ مرحله تغییرات دما و رطوبت توسط سیستم کنترلی اتاق‌های تخمیر کنترل و مانیتور می‌شود و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته تا انتهای سال ۹۸ اولین نوبت محصول سیر سیاه فرآوری شده با برند طلای سیاه به بازار عرضه خواهد شد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کامبوچا طلای سیاه سلامتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی